Windows 10 Creators Update Geldi mi ?

Güncelleme gelmeyenler... Windows Yükseltme Asistanı ile güncelleyin.

14 nisan gecesi yükseltmeyi otomatik olarak aldım ve güncelledim. Bazı arkadaşlar güncelleme sonrası fps kaybı yaşadıklarını söyledi. Güncelleyip yeniden başlattığımda fps kaybını bırakın işlem yapmakta güçlük çekiyordum. Disk bölümüm %100 kapasite ile çalışıyordu yenileme yapamıyordum. Tekrar yeniden başlattım ve sanırım taşlar yerine oturdu. Sistemlerim son derece uyumlu çalışıyor ve genele bakınca ilginçtir fps artışı yaşadım az da olsa.

Bana geldi Gizlilik ayarlarını kontrol edin dedi.
Herhalde şimdi indirmeye başlayacak.

Şu anda hatta güncellemeyi indiriyor.

Dur birsaniye işte kanıt bu. Sana 11 Nisan'da değilde 14 Nisan'da gelmiş. Güncellemenin gerçekten yavaş yavaş geleceğinin kanıtı oluyor. Daha gelmeyenlerin endişelenmesine gerek yok

Güncelleme bende tamamlandı. Kanıt:

Microsoft'un açıkladığına göre Windows 10'u 9 Mayıs 2017'ye kadar en güncel sürümüne güncellemeyen kullanıcılar artık güvenlik ve hata düzeltmeleriyle ilgili güncellemeleri almayacak. Microsoft'un bu kararı almasının başlıca nedeni ise geçtiğimiz günlerde yayınladığı Creators Update güncellemesinim oldukça kapsamlı yenilikleri ve hata gidermelerini içeriyor olması.

Kısacası eğer 9 Mayıs'a kadar Creators Update güncellemesini yüklemezseniz Windows 10 işletim sisteminde oluşan hataları gideren güncellemeleri alamayacaksınız ve bu noktada işletim sisteminizde çıkan sorunların sorumluluğu sizde olacak. Bu nedenle en güncel Windows 10 sürümünü kullanmanızı öneriyoruz ancak Creators Update'in yarattığı bazı sorunlarla ilgili duyumları hesaba katarsak birkaç gün daha güncellemenin daha kararı hale gelmesi için beklemeniz daha iyi olacak.

"ALINTI"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…