Laurence Barnes Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 283 Çözümler 8 Yer Yerel Süper Kümeler 12 Nisan 2017 #11 Beklemek istemiyorsanız "windows10Upgrade9194" indirin ve yuklensin.
Berkay ERTÜRK Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 172 12 Nisan 2017 #12 Mete KARATAŞ dedi: Saydıkların eski güncellemeler zaten. Biraz sabrediniz, illa ki gelecektir. Olmadı elle yüklersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler indirdiklerim eski güncellemelermiş, sürekli güncelleştirmeleri denetleye basacağım. Güncelleme ne kadar sürede yüklendi sizde tahminen?
Mete KARATAŞ dedi: Saydıkların eski güncellemeler zaten. Biraz sabrediniz, illa ki gelecektir. Olmadı elle yüklersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler indirdiklerim eski güncellemelermiş, sürekli güncelleştirmeleri denetleye basacağım. Güncelleme ne kadar sürede yüklendi sizde tahminen?
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #13 Adil Kullanım Kotası'nı aştığım için uzun sürdü. Bilgisayarı gece açık bırakmak zorunda kaldığımı bile söyleyebilirim. Sabah 05.28'te yüklenmişti diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat biraz yüklü bir güncelleme.
Adil Kullanım Kotası'nı aştığım için uzun sürdü. Bilgisayarı gece açık bırakmak zorunda kaldığımı bile söyleyebilirim. Sabah 05.28'te yüklenmişti diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat biraz yüklü bir güncelleme.