Çözüldü Windows 10 Creators Update hakkında

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozan7227

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Windows 10 cretors Update ile ilgili anlamadığım bir şey var çoğu yer yakın tarihte birkaç hafta birkaç gün önce Windows 10 cretors Update ile ilgili yazılar yazmış nasıl indirilir vb. Ama internette baktığımda çoğu yerlerde de 2017 tarihli cretors Update ile ilgili yazılar vb. var. Şimdi bu güncelleme yeni mi geldi yoksa 2017'deki bir güncelleme mi? Anlayamadım, indirmek istiyorum ve yeni yazılan yazılarda bu güncelleme sayfasına yönlendiriyor. Windows 10'u İndirin

Çözüm
Galiba yeni bir içerik gelmiş çünkü sadece bu yer değil 5 yer daha bahsediyor ve hepsi de yeni.
Yabancı ağırlıklı birkaç haber kaynağına daha baktım. Creators Update ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Webtekno'daki haberin yazımı zaten anlaşılmaması için yazılmış gibi. Sadece tıklanma için yapılmış bir şey. Uzattıkça da uzatmışlar, sadece zaman kaybı.
Çoluk çocuğu editör yaparlarsa olacağı bu. Bunu yeni bir şeymiş gibi sunmaları büyük hata. Hiç değilse yazıda bahsedebilirlerdi ne zaman çıktığından.

Galiba yeni bir içerik gelmiş çünkü sadece bu yer değil 5 yer daha bahsediyor ve hepsi de yeni.
Yabancı ağırlıklı birkaç haber kaynağına daha baktım. Creators Update ile ilgili hiçbir şey bulamadım. Webtekno'daki haberin yazımı zaten anlaşılmaması için yazılmış gibi. Sadece tıklanma için yapılmış bir şey. Uzattıkça da uzatmışlar, sadece zaman kaybı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı