Windows 10 Creators Update ile GTA 5 Açılmama Sorunu

Kardeşim 378.49 değil 378.92 sürümünü yazdım ben. Belki farkettin belki fartetmedin diye yazıyorum, benim için 378.92 sürümünü deneyebilir misin? .49 ile .92 arasında 2 aylık fark var, Creators Update de o zaman beta sürecindeydi. Eğer 378.92 de sorunun çözmezse o zaman daha geniş araştırma yapmaya hazırım senin için.

Ben anladım da, bak sen anlamadın! Konumun ilk mesajına da yazmamışım zaten, ben de bunu fark ettim! RGSC Launcher açılmıyor! Dün veya önceki gün yeni güncelleme geldi oyuna ama Launcher'ı çalıştıramadığımdan, oyunu da güncelleyemiyorum! Windows güncellemesinden sonra oldu bu olay!

Kardeş "C:\Windows\System32\d3d9.dll" dosyasını GTA V'in kurulu olduğu yere atıp tekrar çalıştırır mısın oyunu? Yabancı forumlarda sorunu çözdüğünü söylüyolar.

Merhaba arkadaşlar, dün gece Windows 10 Creator Update yüklendi. Az önce GTA 5'e girmek istedim fakat açılmıyor! Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bende Steam uygulamasının bütün oyunları açılıyor GTA 5 de dahildir.Fakat Origin deki oyunlara girdiğim zaman oyuna giriyor ama mause imleci ile hiç bir yere tıklayamıyorum. Bu sorunla karşılaşan varmı, nasıl düzeltebilirim ? Fare hareket ediyor , ama tıklamıyor.

Formattan sonra Direct X kurulumunu gerçekleştirdin mi?

Evet fakat yine çalışmıyordu! Ama sorunu çözdüm Social Club'tan indirdiğim "GTAV_Setup_Tool.exe" dosyasını "D:\Oyunlar\Rockstar Games\Grand Theft Auto V" yeniden kurdum, hem Launcher, hem de oyun açıldı

(Oyunum orijinal bu arada! Korsan sanmasın kimse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…