Windows 10 Creators update sonrası WiDi "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor"

brnbdrhn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba,

N552VW laptop'ım üzerinde daha önceden televizyona yansıtabiliyordum, bilgisayarı formatlandıktan sonra Creators Update'i yükledim Asus Web sitesinden indirdiğim Intel WiDi 6.0.44.0 sürümü "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatasını alıyorum. Intel'in sitesinde de Windows 10 ve Windows 8.1 de doğal olarak desteklendiği için indirmeler ve makalelerin kaldırıldığı bilgisi var Windows 10 üzerinde farklı bir yerden mi yapılıyor Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı?

Hem sorup hem çözmüş oldum :) nasıl yapıldığını unutmamak ve herkesin faydalanması adına ekran görüntülerini paylaşıyorum.

NOT: Daha önceden TV ekli görünüyordu fakat aktarım olmuyordu TV'yi cihazlardan kaldırıp tekrar ekledim. Tabi tv üzerinde de Screen Share bölümüne gelmeniz gerekiyor bulması için en azından LG 47LB670V-ZA modeli için. Başka fikri olanlar varsa bu konu altında paylaşabilir.

1) Ayarlar > Cihazlar

1.PNG

2) Görüntü Ayarları

2.PNG

3) Kablosuz ekrana bağlan. Tıklandıktan sonra önce televizyonunuzu arıyor daha sona açılan listede TV adınıza tıklayarak ekleme işlemini bitiyorsunuz.

3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı