Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 28 Nisan 2017 #1 Windows 10 creators update güncellemeye gerek var mı ? Ben masaüstü PC kullanıyorum, ne gibi özellikler geliyor sizlere sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2017
Windows 10 creators update güncellemeye gerek var mı ? Ben masaüstü PC kullanıyorum, ne gibi özellikler geliyor sizlere sormak istedim.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #2 Oyun modu için geçilmez. Şuan bazı hataları var. O hatalar düzeltildikten sonra geçin.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 30 Nisan 2017 #3 Tepkisellik ve hız olarak bu güncelleme ile geriledi gibi, en azından gözlemim o şekilde. ''Creators Update'' bana göre başarılı bir güncelleme olmadı.
Tepkisellik ve hız olarak bu güncelleme ile geriledi gibi, en azından gözlemim o şekilde. ''Creators Update'' bana göre başarılı bir güncelleme olmadı.