Windows 10 Critacal_Process_Died Hatası

SSD ile zaten hiç yapmaması lazım saniyeden daha düşük zamanda zaten dumpu yazması lazım
Takipteyim tekrar durumu bildireceğim yine

Tekrar selamlar @Murat5038 hocam,

Yaklaşık 10 gün sonra durduk yere sistemde yük v.s. hiç birşey yok iken tekrar aynı şey oldu. Bu sefer BSOD'yi göremedim PC başında değildim. Geldiğimde BIOS açılmış ve SSD'yi görmüyordu. Restart yapsamda düzelmedi. Ancak power buton ile kapatıp yeniden açınca başka hiç bir şey yapmadan SSD'yi gördü tekrar. Minidump'lar yine yok :( Event log'da ise ekteki gibi bir hata mevcut. Son günlerde değişen tek şey ise USB'den beslenen speaker'ı tekrar kullanmaya başlamam. Bunu daha önceden kullanıyordum ancak sıkıntıya sebep olabilir mi diye bir süredir takılı olmamakla birlikte dünden beri tekrar kullanmaya başlamıştım.
2016-04-25_23-50-49.png
2016-04-25_23-51-57.png

Windows 10 Pro, Build 1511/10568.218
Windows 7 lisansımdan upgrade etmiş ve sonrasında temiz kurulum yapmıştım. Update'ler açık ve otomatikte. Hata öncesinde herhangi bi update yapmamış. Son update 14.04 gözüküyor. Tekrar temiz kurulum yapmak gerekir mi dersiniz?

Windows'u biraz daha böyle idarelik kullanın yakında redstone stabil sürüm çıkacak, çıkınca sosyalde takipte kal paylaşacağım o sırada onunla kurulum yapıp kontrol edersin sistemi.
Tamamdır şimdilik idare ediyorum bakalım speaker'ı tekrar kullanmazsam nasıl tepki verecek. Redstone için takipteyim, ilginize teşekkürler tekrar :)

Hocam selam,

Sık olmasa da sorun devam ediyor. Kurulum yaptığım iso'dan olduğunu düşünmeye başladım. Yeniden temiz kurulum yapma şansım olmadı henüz ancak sfc veya dsim ile repair yapmaya çalıştığımda da hata veriyor. Redstone güncellemesini bekliyorum şimdilik.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı