elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 10 Aralık 2019 #21 MayCrasH dedi: Programı kaldırın, ben yüklü olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef program bende gözükmüyor. Yükleyip kaldırma işlemini gerçekleştirsem acaba tam kaldırma sağlar mı?
MayCrasH dedi: Programı kaldırın, ben yüklü olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef program bende gözükmüyor. Yükleyip kaldırma işlemini gerçekleştirsem acaba tam kaldırma sağlar mı?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #22 Hayır o şekilde olmaz, siz diğer dediklerini yapın.
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 10 Aralık 2019 #23 MayCrasH dedi: Hayır o şekilde olmaz, siz diğer dediklerini yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an dediğiniz memtest işlemini gerçekleştiriyorum. Eğer bir problem çıkmaz ise temiz kuruluk şart galiba. MayCrasH dedi: Hayır o şekilde olmaz, siz diğer dediklerini yapın. Genişletmek için tıkla... Memtest işlemini gerçekleştirdim hiç bir sorunla karşılaşmadı. Ancak 4. aşamanın ortasında bir not bıraktı. Dosya Ekleri Adsız.png 263,1 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleme: 10 Aralık 2019
MayCrasH dedi: Hayır o şekilde olmaz, siz diğer dediklerini yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an dediğiniz memtest işlemini gerçekleştiriyorum. Eğer bir problem çıkmaz ise temiz kuruluk şart galiba. MayCrasH dedi: Hayır o şekilde olmaz, siz diğer dediklerini yapın. Genişletmek için tıkla... Memtest işlemini gerçekleştirdim hiç bir sorunla karşılaşmadı. Ancak 4. aşamanın ortasında bir not bıraktı.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2019 #24 Tamam, diğer dediğim adımları uygulayın eğer tekrar mavi ekran alırsanız dosyaları atın. Son düzenleme: 10 Aralık 2019
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 10 Aralık 2019 #25 MayCrasH dedi: Tamam, diğer dediğim adamları uygulayın eğer tekrar mavi ekran alırsanız dosyaları atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
MayCrasH dedi: Tamam, diğer dediğim adamları uygulayın eğer tekrar mavi ekran alırsanız dosyaları atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.