Windows 10 "critical process died" uyarısı

Alimert1901

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, Windows 10 işletim sistemi kullanıcısıyım. Yeni topladığım oyun bilgisayarımı her açtığımda mavi ekranla birlikte "critical process died." Uyarısı alıyorum ve mecburi bir şekilde BIOS ekranına yönlendiriliyorum.
Önemi var mı bilmiyorum ancak sistemim:
Ryzen 3 3100 işlemci.
RX 570 4 GB ekran kartı.
B450M S2H anakart.
Adata XPG 2×8 3200 MHz RAM.
High Power 500W bronz PSU.
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Windows'un kurtarma bölümlerinde sıkıntı var Windows USB'si ile kurtarılabilir veya sıfırlamanız lazım.

Teşekkür ederim ancak mecburi olarak BIOS ekranına yönlendiriliyorum masaüstüne erişimim yok. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Windows'un kurtarma bölümlerinde sıkıntı var Windows USB'si ile kurtarılabilir veya sıfırlamanız lazım.
Kusura bakmayın zahmet olucak ancak ilk defa kullanıyorum bilgisayar bu dediklerinizi BIOS ekranında yapabilir miyim ?

BIOS'ta optimize defaults save yapıp tekrar deneyin ama sistem açılmayabilir. Sonrasında temiz kurulum yapın, son olarak BIOS sürümün nedir ve sistemde HDD veya SSD olarak hangi model var?
Bios sürümüm F50. SSD olarak james donkey 240 gb versiyonunu kullanıyorum.

Dediğim hataya ek olarak kernel data inpage adlı bir sorunla daha karşılaştım ve yapamayacağım bir şey olduğuna kanaat getirip bilgisayarciya götürdüm. Yine de çok teşekkür ederim desteğiniz ve ilginizden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…