Çözüldü Windows 10 CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Slazar124

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle merhaba. Bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyor. Sıfırlama yapmama BIOS ya da farklı bir yöntem ile izin vermiyor ve mavi ekrana atıyor. Fakat BIOS'a erişebiliyorum. Bütün bunlar sistem geri yükleme işlemi bittikten 5-10 dakika sonra oldu. Güvenli moda başlatmak istediğimde bile mavi ekran veriyor. Acaba yardımcı olabilecek var mı? Şunu da cevaplarsanız sevinirim: Bilgisayarım çöp mü oldu? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Yardım edebilecek yok mu?

Son düzenleme:
Mavi ekranın detaylarını öğrenmemiz gerek. Sisteme erişim sağlayabilseydiniz, minidump dosyanızı isterdik. En azından, mavi ekranın resmini çekip paylaşırsanız, daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Gerek yok zira konu başlığında hata kodu yazmakta.

Konu sahibine tavsiyem Windows 10 USB'si ile kurulum yapılması. Önemli veriler varsa C diskini silmeden seçip kurulumu başlatabilirsiniz. Bu sayede verileriniz "Windows.old" adlı klasörde depolanacaktır.

Gerek yok zira konu başlığında hata kodu yazmakta.

Konu sahibine tavsiyem Windows 10 USB'si ile kurulum yapılması. Önemli veriler varsa C diskini silmeden seçip kurulumu başlatabilirsiniz. Bu sayede verileriniz "Windows.old" adlı klasörde depolanacaktır.
Onu atlamışım, özür dilerim. Ve evet sanırım dediğinizden başka çözüm yolu yok gibi.

Ne yazık ki dedikleriniz işe yaramadı. Çünkü format atmaya çalışırken de aynı hatayı vermekteydi. Bende servise göndermeyi düşünmüştüm. Fikrimi değiştirip bugün saat 1'den 5'e kadar CMD'ye yazdığım kodlar hiçbir işe yaramadı. Bende yazılımı CMD ile kaldırmayı denedim ve işe yaradı :). Sonrasında temiz kurulum yapıp bilgisayarı açtım. Bu anlattıklarının hepsi 5-10 dakika içerisinde gerçekleşti. Yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Başka biri daha bu durumu yaşarsa diye yaptıklarımı anlatıyorum.srttrail.txt hatası almanız durumunda, ilk önce internete CMD ile Windows kaldırma yazın. Ve sitelerde çıkan yönergeleri uygulayın. Ardından 0xc0000098 hatası alacaksınız. İşte buradan sonra Rufus ile temiz bir kurulum yapacaksınız. Zaten bunun için internette epey bir video mevcut. Onun dışında tek söyleyebileceğim; kurulum tamamlanınca yeniden başlatılacak yazısı çıkıyor. İşte o yazı çıkınca USB'yi çıkarın benim gibi iki kere Windows kurmayın. SSD'de herhangi bir sorun yoksa bunun kesin çözüm olduğunu söyleyebilirim. Tabi bu işlem ile tüm verileriniz gidecektir haberiniz olsun ;). Sakın benim gibi rehavete kapılmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı