Bu hatayi demin aldim gecen gece chkdsk yapmistim islem bitmisti ama PC hala yavasti formattan sonra. Neyse sonra önyükleme ayarlarindan SFC komutlari calistirayim dedim calismadilar cunku normal olarak calistirdigimda yavasti ve yanit vermiyor diyordu bende. Önyüklemeden cikarken bu hatayi verdi sonra otomatik onarma calisirdi onda da hata verdi. Sonra ben de simdi guvenli modda acmaya calisiyorum fakat her Dk yeniden baslatip duruyor kendini. Ne yapmaliyim?
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hocam bilgisayari açtım fakat DMP dosyasi 0KB gosteriyordu. Kendim de bakamadim bir de hocam sanirsam sorunu formatlamadan cozdum. SFC ayarlari bunlar yasandiktan sonra yapabildim sorunlari cozdugunu soyledi bir de DISM ayarlarinida yaptim islem tamam gibi.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hocam bilgisayari açtım fakat DMP dosyasi 0KB gosteriyordu. Kendim de bakamadim bir de hocam sanirsam sorunu formatlamadan cozdum. SFC ayarlari bunlar yasandiktan sonra yapabildim sorunlari cozdugunu soyledi bir de DISM ayarlarinida yaptim islem tamam gibi.