Çözüldü Windows 10 CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

charmy89

Decapat
Daha fazla  
Bu hatayi demin aldim gecen gece chkdsk yapmistim islem bitmisti ama PC hala yavasti formattan sonra. Neyse sonra önyükleme ayarlarindan SFC komutlari calistirayim dedim calismadilar cunku normal olarak calistirdigimda yavasti ve yanit vermiyor diyordu bende. Önyüklemeden cikarken bu hatayi verdi sonra otomatik onarma calisirdi onda da hata verdi. Sonra ben de simdi guvenli modda acmaya calisiyorum fakat her Dk yeniden baslatip duruyor kendini. Ne yapmaliyim?

Çözüm
SSD/HDD sorunlu olabilir. Sıfırdan Windows kurulumu deneyin.

Hocam bilgisayari açtım fakat DMP dosyasi 0KB gosteriyordu. Kendim de bakamadim bir de hocam sanirsam sorunu formatlamadan cozdum. SFC ayarlari bunlar yasandiktan sonra yapabildim sorunlari cozdugunu soyledi bir de DISM ayarlarinida yaptim islem tamam gibi.

Hocam bilgisayari açtım fakat DMP dosyasi 0KB gosteriyordu. Kendim de bakamadim bir de hocam sanirsam sorunu formatlamadan cozdum. SFC ayarlari bunlar yasandiktan sonra yapabildim sorunlari cozdugunu soyledi bir de DISM ayarlarinida yaptim islem tamam gibi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı