Windows 10 "CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

SirRuling

Femtopat
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/u/s!AlmxNGos-NannXqf55BWA_pv8BP5?e=Hh4SxG
RAM
Corsair 8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon R7 240 2 GB
Anakart
Gigabyte F2A55M-S1
İşlemci
AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics
Discord kullanırken bir anda "CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION" hatası ile karşılaştım, neredeyse her gün discord giriyordum ama discord kullanırken böyle bir mavi ekranla karşılaşmıyordum sanırım discord'tan kaynaklı değil başka bir şeyden kaynaklı, sizce bu mavi ekran hatası neden kaynaklı olur?

Minidump rapor linkimi'de paylaşıyorum bilgili birisi bakıp neden kaynaklandığını söylerse çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Memtest86 ile RAM'lerini test eder misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesajınızı anca şimdi görebildim, bu Memtest86 anladığım kadarıyla USB içine kurulup test edilebiliyor, bende USB yok bu yüzden bunun yerine başka alternatif olarak direk bilgisayara kurulabilen test edebileceğim önerebilceğiniz bir program var mıdır?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Memtest86 çok daha iyi bir alternatif olurdu fakat, yok ise bunu deneyin.

Öneriniz için teşekkürler, müsait bir zamanda deneyip, sonuçlarımıda paylaşırım.

Videodakileri birebir uyguladım ve sonuçlar resimdeki gibi, ayrıca allocating Memory... İşleminden sonra Memory allocation failed yazıyor bu bir sorun teşkil eder mi yani RAM'lerde bir sorun var mıdır sizce? @Vınnnn
memtest64sonuç.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı