daywalkers Megapat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #1 Merhabalar birkaç gün önce Windows 10'a geçiş yaptım fakat CS 1.6 haricinde hiçbir oyunda sorun yok ama nedense CS 1.6 da oyunun uyumluluğu yok herhalde. 10 FPS alıyorum. Oynanmayacak düzeyde. Bunun çözümü var mıdır ? Steam üzerinden oynuyorum oyunu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2015
Merhabalar birkaç gün önce Windows 10'a geçiş yaptım fakat CS 1.6 haricinde hiçbir oyunda sorun yok ama nedense CS 1.6 da oyunun uyumluluğu yok herhalde. 10 FPS alıyorum. Oynanmayacak düzeyde. Bunun çözümü var mıdır ? Steam üzerinden oynuyorum oyunu.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2015 #2 Oyunu uyumluluk üzerinden Windows XP'ye almayı denediniz mi?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 16 Ağustos 2015 #3 Ya da Windows 7. Ayrıca yönetici olarak?
daywalkers Megapat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2015 #4 Söylediklerinizi denedim, fakat sorun devam ediyor. Recep Baltaş Windows 10 CS 1.6 uyumluluğu ile ilgili bir konu açmış, fakat ben Steam kullandığım halde oyunda FPS sorunu yaşıyorum. Biraz geç buldum ama neyse. Çözüm şu ekran kartının eski driverini yükledim lag sorunu ortadan kalktı. Bende anlamadım hiçbirşey @JaroxJamaica Konu başlığını güncellermisiniz ?
Söylediklerinizi denedim, fakat sorun devam ediyor. Recep Baltaş Windows 10 CS 1.6 uyumluluğu ile ilgili bir konu açmış, fakat ben Steam kullandığım halde oyunda FPS sorunu yaşıyorum. Biraz geç buldum ama neyse. Çözüm şu ekran kartının eski driverini yükledim lag sorunu ortadan kalktı. Bende anlamadım hiçbirşey @JaroxJamaica Konu başlığını güncellermisiniz ?