meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, oyunu şimdi yükledim ama oyuna tıklayınca tepki vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2015
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #2 Oyun orjinal mi? Uyumluluk ve yönetici ayarını deneyin.
meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #3 samet67671 dedi: Oyun orjinal mi? Uyumluluk ve yönetici ayarını deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunun orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Oyunyöneticisi.com'dan indirdim. Bu arada dediklerinizi denedim ama hiçbir tepki yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2015
samet67671 dedi: Oyun orjinal mi? Uyumluluk ve yönetici ayarını deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunun orjinal olup olmadığını bilmiyorum. Oyunyöneticisi.com'dan indirdim. Bu arada dediklerinizi denedim ama hiçbir tepki yok.
Ex Boss Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 496 6 Ekim 2015 #4 meraklıoyuncu dedi: Oyunun orjinal olup olmadığını bilmiyorum oyunyöneticisi.com dan indirdim.Bu arada dediklerinizi denedim ama hiçbir tepki yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.
meraklıoyuncu dedi: Oyunun orjinal olup olmadığını bilmiyorum oyunyöneticisi.com dan indirdim.Bu arada dediklerinizi denedim ama hiçbir tepki yok. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #5 Steamdan orijinal bir şekilde sorunsuz açabiliyorum. Orijinal alın.
meraklıoyuncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2015 #6 Sorunu çözdüm. 1 Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler diyoruz. 2.Gelişmiş sistem ayarlarına giriyoruz. 3.Gelişmişten ayarlara giriyoruz. 4.Veri yürütme engellemesine tıklıyoruz. 5.Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç'ı seçiyoruz. 6.Ekle butonuna basıyoruz. 7.Çıkan pencereden oyunun kurulu olduğu klasördeki hl.exe'yi seçip uygula diyoruz. 8. Oyuna sağ tıklayıp özellikler diyoruz. 9.Uyumluluk'a tıklıyoruz ve ordan Windows service pack 2'yi seçip uygula diyoruz. Ve oyuna giriyoruz.
Sorunu çözdüm. 1 Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler diyoruz. 2.Gelişmiş sistem ayarlarına giriyoruz. 3.Gelişmişten ayarlara giriyoruz. 4.Veri yürütme engellemesine tıklıyoruz. 5.Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç'ı seçiyoruz. 6.Ekle butonuna basıyoruz. 7.Çıkan pencereden oyunun kurulu olduğu klasördeki hl.exe'yi seçip uygula diyoruz. 8. Oyuna sağ tıklayıp özellikler diyoruz. 9.Uyumluluk'a tıklıyoruz ve ordan Windows service pack 2'yi seçip uygula diyoruz. Ve oyuna giriyoruz.