Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar CS:GO oynarken neye basıyorsam artık bilmiyorum ama oyun içerisinde dil İngilizceye dönüyor. Oyunu kapatıp görev çubuğuna baktığımda böyle görünüyor. Dil seçeneklerinden kaldırmayı denedim fakat İngilizce orada zaten aktif değildi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2016
Arkadaşlar CS:GO oynarken neye basıyorsam artık bilmiyorum ama oyun içerisinde dil İngilizceye dönüyor. Oyunu kapatıp görev çubuğuna baktığımda böyle görünüyor. Dil seçeneklerinden kaldırmayı denedim fakat İngilizce orada zaten aktif değildi.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 7 Aralık 2016 #2 Hocam klavye dili mi İngilizce'ye dönüyor?
mehmetari Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2016 #3 Bende Cs go oynarken arada bir oluyor, Ctrl + Shift tuşlarına basıyorsun o kısayolu windows'tan kapatırsan bir daha olmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende Cs go oynarken arada bir oluyor, Ctrl + Shift tuşlarına basıyorsun o kısayolu windows'tan kapatırsan bir daha olmaz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2016 #4 Arkadaşlar ceza vardı cevap veremedim kusura bakmayın. Nasıl kapatacağım?