Windows 10 CS:GO düşük FPS sıkıntısı

RıdvanY.

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1'de CS GO'da 100 FPS alırken Windows 10'da 20 FPS alıyorum.

Driver güncellemeleri olsun ayar olsun her şeyi yaptım ama olmuyor.

Şüphelendiğim şey işlemci ya da HDD. HDD çok dandik ve işlemci eski. Bilgisayar özellikleri:
GTX 750 Ti GPU.
Q6600 CPU.
8 GB DDR3 RAM.
400W PSU.
MSI G41MP33 Combo anakart.
200GB HDD.

Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cs go işlemci tüketen bir oyun dostum onunlada alakalı olabilir, artı baya güncelleştirme geldi eskisi gibi değil gözle görülür belki grafik artmadı ama eskisi gibi çok yüksek fps alamıyorum benim sistemde imzam da counter'ı zaten ayarları düşürüp oynuyorum çoğu kişi gibi, 299 alıyorum sabite yakın bazı maplerde 260'lara düşüyor. Windows güncel mi tam bir daha kontrol et bence herşeyi tek tek, gerekirse ekran kartını bi program vardı tamamen kaldırmak için onu yap tekrar kur.

Cs go işlemci tüketen bir oyun dostum onunlada alakalı olabilir, artı baya güncelleştirme geldi eskisi gibi değil gözle görülür belki grafik artmadı ama eskisi gibi çok yüksek fps alamıyorum benim sistemde imzam da counter'ı zaten ayarları düşürüp oynuyorum çoğu kişi gibi, 299 alıyorum sabite yakın bazı maplerde 260'lara düşüyor. Windows güncel mi tam bir daha kontrol et bence herşeyi tek tek, gerekirse ekran kartını bi program vardı tamamen kaldırmak için onu yap tekrar kur.
sadece cs de değil cs örnek sürüm güncel ekran kartı isteyen ya da örneğin fortnitede bile kasıyor win10 güncel işin garip yanı sadece windows 10 da değil windows 7 bile sıkıntılı ama sadece windows 8.1 de fps normale geliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı