Windows 10 CS:GO Kasma Sorunu

DoğukanUa08

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum. Son 2 aydır kasmaya başladı. İnternetten baktım ama olmadı. Battlefield 4'de sıkıntı yok. GTA 5'de sıkıntı yok. Ama CS:GO'da sıkıntı var. Ayarları düşürsem de fark etmiyor. Bunun çözümü nedir ?

Hocam xbox uygulamasını kapatma yolunu izleyebilirsiniz. Ama CS:GO başlı başına çoğu şey etki edebiliyor. Bu audio driver, güncelleme vb. şeyler. Önerim oyun içinde ses ayarlarında Ses çıkısı yapılandırması bölümünde kulaklık olanı seçmeniz HRTF yada ona benzer bir ibare bulunuyorsa değiştirin.

Hocam kasma devam ediyor. Cidden çok saçma. 150 fps alıyorum oyun içinde. Sonra 20'ye kadar düşüp tekrar 150'ye çıkıyor. Bu döngü 15 saniye de bir oluyor. Yani anlık FPS düşüşü yaşıyorum. Normalde hani bir efekt sahnesinde filan tamam FPS düşüşü olabilir. Ama 150'den de 20'ye kadar düşmez. Birde bahsettiğimiz oyun CS:GO yani. Ekran kartını ne kadar zorlayabilir ki.

ben cs go içi n nvdia denetim masasından3d ayarlaırını yapıyorum fps için kaydedip çıkıyorum yalnız otomatikmen kendi haline dönüyor tekrar yardımcı olailirmisiniz lütfen...

Sürücüler güncel olmayabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…