Windows 10 CS GO Tam Ekran Sorunu

Precise

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Windows 8 kullanırken görüntü ayarlarından tam ekrana ölçeklendir olarak seçtiğimde hangi çözünürlükte oynarsam oynayım tam ekran oluyordu. Windows 10'a güncelledim ve aynı ayarı yaptığımda tam ekran olmuyor sağ ve sol kısımda siyah boşluklar oluyor çözümü nedir?

Merhaba arkadaşlar Windows 8 kullanırken görüntü ayarlarından tam ekrana ölçeklendir olarak seçtiğimde hangi çözünürlükte oynarsam oynayım tam ekran oluyordu. Windows 10'a güncelledim ve aynı ayarı yaptığımda tam ekran olmuyor sağ ve sol kısımda siyah boşluklar oluyor çözümü nedir?
Ekran kartın sürücün güncelmi bende böyle bir sorun bulunmuyor çünkü ?

Ekran kartının markası nedir ? Aynı sorun bendede var.Mecbur güncelleme beklicez tavsiyem ekranı tam dolduran çözünürlükler kullan.

GT840m Ekran tam dolduran çözünürlükte oyun yavaşlıyor gibi hissediyorum cs için düşük çözünürlük kullanmayı seviyorum başka bi yolu yokmu? intel 5200 u işlemci var 5500 de entegre grafik kartı? valla tekrar format atıp 8.1 döneceğim bu illet yüzünden...

Ekran kartının sürücüsü güncel widescreen 16:9 yapıp yüksek çözünürlük ile kullanırsam böyle bir sorun olmuyor fakat 4:3 düşük çözünürlükte bu sorun ortaya çıkıyor ama 8.1 de tam ekrana ölçeklendir yaptığımda böyle bir sorun olmuyordu.

Arkadaşlar sorunu çözünce buraya da yazarsanız çok iyi olur. Hepimiz yararlanalım.

How To Run Games In Full Screen Mode On Windows 10 kardeşim şu linkte sanırım bizim problemin çözümünü yazmışlar ben yapmaya çalıştım fakat olmadı burdan yararlanarak çözen olursa bizi de bilgilendirsin. İsterseniz bi deneyin beyler.
bende yapamadım :kararsız: .

hocam galiba sorunun çözümünü buldum. Buyrun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı