Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 @OgnitorenKs hocam sizin NT Lite ile oluşturduğunuz performans ISO'suna benzer içine ön ayarları aktarabildiğimiz dosya var mı gereksiz hizmetleri ve bileşenleri kapatacak? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
@OgnitorenKs hocam sizin NT Lite ile oluşturduğunuz performans ISO'suna benzer içine ön ayarları aktarabildiğimiz dosya var mı gereksiz hizmetleri ve bileşenleri kapatacak?
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 8 Temmuz 2022 #2 OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com
OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Linux Aliskanligi dedi: OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Benim düşündüğüm daha çok NT Lite içine ön ayarları import ederek aktarabilme şansım var mı gibisinden düşünmüştüm.
Linux Aliskanligi dedi: OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı Batch, Toolbox, ognitorenks, script ognitorenks.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Benim düşündüğüm daha çok NT Lite içine ön ayarları import ederek aktarabilme şansım var mı gibisinden düşünmüştüm.