Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar D'den alan küçült dedim. 90 GB yazdım. Böyle kaldı bir süredir yuvarlak dönüyor. Ne yapmalıyım. Kapatırsam bozulur mu?
Arkadaşlar D'den alan küçült dedim. 90 GB yazdım. Böyle kaldı bir süredir yuvarlak dönüyor. Ne yapmalıyım. Kapatırsam bozulur mu?
PabIo Escobar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 1.528 Çözümler 4 30 Ağustos 2017 #2 Windows'da disk prensipler ile oluşturulmuştur. Bu yüzden sorununun çözümü biraz zor. Format yardımıyla disklerini silip baştan düzenleyebilirsin.
Windows'da disk prensipler ile oluşturulmuştur. Bu yüzden sorununun çözümü biraz zor. Format yardımıyla disklerini silip baştan düzenleyebilirsin.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2017 #3 PabIo Escobar dedi: Windows'da disk prensipler ile oluşturulmuştur. Bu yüzden sorununun çözümü biraz zor. Format yardımıyla disklerini silip baştan düzenleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı. Bilgisayarı kapadım açtım. 90 GB'ı ayırmamış.
PabIo Escobar dedi: Windows'da disk prensipler ile oluşturulmuştur. Bu yüzden sorununun çözümü biraz zor. Format yardımıyla disklerini silip baştan düzenleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı. Bilgisayarı kapadım açtım. 90 GB'ı ayırmamış.