Windows 10 D Diskinin Kaybolması

SerdarAlp

Hectopat
Daha fazla  
bu bilgisayar.PNG
geri yükleme.PNG
disk yönetibi.PNG
Dün gece evde bir CD buldum. İçini boşaltıp kullanmak istedim ama yapamadım. İçini boşaltmaya çalışırken D'yi silmişim Steam, filmler, dosyalar hepsi gitti. Sistem geri yükleme yapmaya çalıştım ama sistem geri yükleme de başarısız oldu. Aşağıda Disk yönetiminden, sistem geri yükleme ekranından fotoğraflar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Veri kurtarma programlarını dene. Çoğunluğunu kurtarma şansın olabilir. Benim disk raw formatına dönmüştü. Kurtarmak için 1 ay uğraştım. %20 sini anca kurtardım.

Kurtarması biraz zordur ama veri kurtarma programları ile belki bir bölümünü kurtarırsın bende böyle bir sıkıntı ile karşılaştım ve bazı programları denedim hepsini olmasa bile bir kısmını kurtardım bence dene ama sanırsam tamamen silmişin. Fotoğrafları kurtarabilirsin ama steamı pek sanmıyorum nedeni iste çoklu dosya sistemi var. Yani program oldugu için dosyaların bazılarını kurataramayabilirsin ve uygulama çalışmaz. Teşekkürler :( Başarılar Dilerim (Kurtarmak bakımından)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı