halil mehmet Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Başlıkta görmüş olduğunuz gibi Windows 10'da ekran kaydedici uygulanması önerisi varsa. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 7 Nisan 2021 #3 halil mehmet dedi: Başlıkta görmüş olduğunuz gibi Windows 10'da ekran kaydedici uygulanması önerisi varsa. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar.
halil mehmet dedi: Başlıkta görmüş olduğunuz gibi Windows 10'da ekran kaydedici uygulanması önerisi varsa. Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar.
halil mehmet Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 YFK dedi: Xbox Game Bar. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum da herhangi bir şeyi alta alınca kapanıyor kayıt o yüzden pek kullanamadım. LinkAdam dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
YFK dedi: Xbox Game Bar. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum da herhangi bir şeyi alta alınca kapanıyor kayıt o yüzden pek kullanamadım. LinkAdam dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Zinar07 Picopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer Antalya Muratpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #5 OBS Studio.