Windows 10 da pin nasıl kaldırılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum ve PC açılınca hep pin girmek zorunda kalıyorum. Pin'i nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef kaldıramıyorum olmuyor.
Olmuyor derken hata falan mı alıyorsunuz? (Doğrudan kaldır ibaresi yok, şifre unuttum deyip yenileme kısmında yeni şifre girmeyerek, iptal diyorsunuz. )
Bu fotoğraftaki gibiyse onu da kapalı hale getirin:
1624988554091.png

Yalnız bu PIN değil, Microsoft/outlook hesabına bağlı "parola" kaldırma için.

Şifreyi dediğiniz gibi kaldırabildim fakat PC açılınca pın olmadığı için şifre ve pın giremedim format atmak zorunda kaldım Windows hello dan şifre ekleyeceğim fakat "eyvah bir sorun oluştu "hatası geliyor ileriye basıyoru
Ekran Alıntısı.PNG
m sorun hala devam ediyor.

Olmuyor derken hata falan mı alıyorsunuz? (Doğrudan kaldır ibaresi yok, şifre unuttum deyip yenileme kısmında yeni şifre girmeyerek, iptal diyorsunuz. )
Bu fotoğraftaki gibiyse onu da kapalı hale getirin:
Eki Görüntüle 1089663
Kapalı hale getirdikten sonra şifreyi kaldırabilmiş olmanız gerekiyor. Format attıysanız Microsoft hesabınıza bağlı parolayı soruyor, pin sormuyordur. Siz isterseniz önce kayıtlı mail hesabınıza web adresi üzerinden erişim sağlayın daha sonra Windows hesaplardan (tabi işletim sisteminin güncelliğinden de emin olmakta fayda var) tekrar kontrol edin ama keşke format falan atmadan önce belirtseydiniz boot veya kurtarma ile giriş yapabilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı