Windows 10 "daha fazla alana ihtiyacınız var" hatası

Atakanxxs

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben geçenlerde yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayar FreeDOS'tu. Neyse zaten biliyorsunuz ki başka bir bilgisayar olması gerekti. Bende kendi kardeşimin bilgisayarından yaptım işi. Neyse devam edelim. Zaten biliyorsunuz ki FreeDOS bilgisayarlara Windows 10 kurmak için ilk önce ISO'yu seçmeniz lazım. Flash'ım 16 GB bu arada. Tamam yükleme işlemi bitti. Medyayı yüklemeye başladı, bende bekledim falan %99 oldu durdu. Sonra daha fazla alana ihtiyacınız var dedi. Ben de anlamadım. Hani bildiğim kadarı ile Windows 10 ISO'su 5-6 GB arası bir şeydi. Ama benim flash 16 GB'Ti bunun nedenini söyler misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Windows'un kendi uygulamasını mı kullandın? Windows Media Creation Tool.

Hocam, ben de şu an UEFI Windows 10 USB hazırlamaya çalışıyorum. Forumdaki linkte olandan değil. Günceli olsun diye Media Creation Tool ile ISO seçip indiriyorum. Rufus progamı ile USB'ye yazdıracağım.
Yanlış yapmıyorum değil mi?

En hızlı indirme yolu indirme sitesine gir F12 veya sağ tık İncele yapıyosun bu gösterdeğim mavi şeyi açıp sayfayı yenile ve yenilenince incele yerini kapatabilirsin.
Başarılı.

Media Creation Tool her şeyi hallediyor. Belleği tak, programı çalıştır, ileri ileri de bitti

Yazdığımda indirmeye başlamıştım. Bitmiş ama Media Creation Tool yanlış yapabiliyorsa. Sizin dediğiniz şekilde indireyim tekrar. Açıyorum siteyi Media Creation Tool ile indirin çıkıyor. Bulamadım hocam sürüm seçin kısmı gibi bir şey, link atabilir minisiz?

FAT32 mi biçimlendirdiniz.

Evet bundan 4-5 gün önce yazdığınız mesajı unutmuşum. Başkasının bilgisayarını kuracaktım o yüzden FAT32 biçimlendirmişim. Sağ olun mesajınızdan dolayı, bilgisayarı kurabildim tekrar sağ olun.

FAT32 olmalı mı olmamalı mı? Media Creation Tool kurulumu bitiminde bende de daha fazla alan gerekli uyarısı geliyor, çözüm olara ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…