C diskinde Windows'un içine girdiğinde "KMSAuto Braker" diye bir tane klasör var mı?Windows 10'da Defender'ı tamamen kapattım birkaç dosyayı dışlamalara ekleyeceğim çünkü kullandığım dosyaları virüs olarak görüp siliyor ve dosyayı kullanamıyorum.
Açıp dışlamalara ekleyeceğim fakat açamıyorum da ne yapsam olmadı. Windows 10'un Defender'ı kadar insanı yoran bir program görmedim. Tamamen kapalı programla kapatılmasına rağmen hala virüs bulup dosyaları silmesi trajikomik ve geri tekrar açamıyorum da.
Tavsiyesi olan?
Yok arattırdığımda da çıkmıyorC diskinde Windows'un içine girdiğinde "KMSAuto Braker" diye bir tane klasör var mı?
Windows demişim system32'nin içine kendin baksan. Bazen öyle olabiliyor. Kendini arama sonuçlarında gizleyebiliyor.Yok arattırdığımda da çıkmıyor
Defender Control ile kapatıp geri mi açtınız?Windows 10'da Defender'ı tamamen kapattım birkaç dosyayı dışlamalara ekleyeceğim çünkü kullandığım dosyaları virüs olarak görüp siliyor ve dosyayı kullanamıyorum.
Açıp dışlamalara ekleyeceğim fakat açamıyorum da ne yapsam olmadı. Windows 10'un Defender'ı kadar insanı yoran bir program görmedim. Tamamen kapalı programla kapatılmasına rağmen hala virüs bulup dosyaları silmesi trajikomik ve geri tekrar açamıyorum da.
Tavsiyesi olan?
Bak @EMİR37 abimiz gelmiş (dalga geçmiyorum). Gerçi ben de pek anlamadım. Bende de bir ara benzer olay yaşandığı için.Defender Control ile kapatıp geri mi açtınız?
Windows 10'da Defender'ı tamamen kapattım birkaç dosyayı dışlamalara ekleyeceğim çünkü kullandığım dosyaları virüs olarak görüp siliyor ve dosyayı kullanamıyorum.
Tavsiyesi olan?
Sağ olun hocam iltifat için. Ben Arkadaşın Defender Control ile bir şey yaptığını düşünüyorum çünkü şu ifadeleri kullanmış:Bak @EMİR37 abimiz gelmiş (dalga geçmiyorum). Gerçi ben de pek anlamadım. Bende de bir ara benzer olay yaşandığı için.
Windows 10'da Defender'ı tamamen kapattım
Windows demişim System32'nin içine kendin baksan. Bazen öyle olabiliyor. Kendini arama sonuçlarında gizleyebiliyor.
Defender Control ile kapatıp geri mi açtınız?
Deniyorum hemenBak @EMİR37 abimiz gelmiş (dalga geçmiyorum). Gerçi ben de pek anlamadım. Bende de bir ara benzer olay yaşandığı için.
Tamamdır bir bakayım.
Öyle bir program kullandım fakat işe yaramadı. Regedit'ten de kapattım program ile de kapattım durum aynı tekrar açamıyorum ne yapsam. Dışlama eklemem lazım yoksa dosyayı siliyor hep delirmek üzereyim
Deniyorum hemen.
DisableAntiSpyware
Bu program çok iyiymiş ya vallahi silmedi dosyayı. Çok teşekkür ederim.Hocam bir de size önerim Sordum'un Defender exclusion Tool'unu deneyin.
Bu dosya ile daha rahat dışlama yapabilirsiniz
Makale:
İndirme linki:Defender Exclusion Tool v1.4
Defender Exclusion Tool (Freeware) makes it easy to add any process, IP address, folder or file as an exclusion for Microsoft Defender.www.sordum.org
Sağ olun hocam iltifat için. Ben Arkadaşın Defender Control ile bir şey yaptığını düşünüyorum çünkü şu ifadeleri kullanmış: