H Heisenburger08 Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Ben Kaspersky kullanıyorum ama arkada antimalware service excutable çalışıyor. Her şeyi denedim ama kapanmıyor, Windows Defender'ı açtıktan sonra deneme yapacağım ama açamıyorum. Böyle bir şey çıkıyor.
Ben Kaspersky kullanıyorum ama arkada antimalware service excutable çalışıyor. Her şeyi denedim ama kapanmıyor, Windows Defender'ı açtıktan sonra deneme yapacağım ama açamıyorum. Böyle bir şey çıkıyor.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin.
Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin.
H Heisenburger08 Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 login dedi: Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı login dedi: Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden böyle olmuyordu alıcılar vs. gözüküyordu şimdi bomboş.
login dedi: Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı login dedi: Her hangi antivirüs programi kurdugunuzda otomatik olqrak Defender devre dışı kalacaktır. Kaspereki kaldirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden böyle olmuyordu alıcılar vs. gözüküyordu şimdi bomboş.
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 Kusura bakma geç yaziyorum Google'da regedit devre disi birakma ayari var regeditte o kapali olabilir olmazsa CMD yönetici olqrak çalıştır sfc/scannow ve restorehealtht seçenegini caliştir.
Kusura bakma geç yaziyorum Google'da regedit devre disi birakma ayari var regeditte o kapali olabilir olmazsa CMD yönetici olqrak çalıştır sfc/scannow ve restorehealtht seçenegini caliştir.
H Heisenburger08 Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 login dedi: Kusura bakma geç yaziyorum Google'da regedit devre disi birakma ayari var regeditte o kapali olabilir olmazsa CMD yönetici olqrak çalıştır sfc/scannow ve restorehealtht seçenegini caliştir. Genişletmek için tıkla... restore health komutu çalışmıyor
login dedi: Kusura bakma geç yaziyorum Google'da regedit devre disi birakma ayari var regeditte o kapali olabilir olmazsa CMD yönetici olqrak çalıştır sfc/scannow ve restorehealtht seçenegini caliştir. Genişletmek için tıkla... restore health komutu çalışmıyor
L login Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 956 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #6 Bu komutu dene DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
H Heisenburger08 Femtopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 işe yaradı sağol