4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #1 Kaspersky var, kapatıyorum. Ama Windows'un kendi Defender'ı korumaya devam ediyor. Bir süreliğine kapatmam lazım, nasıl yapabilirim?
Kaspersky var, kapatıyorum. Ama Windows'un kendi Defender'ı korumaya devam ediyor. Bir süreliğine kapatmam lazım, nasıl yapabilirim?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.576 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 30 Temmuz 2022 #2 Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi
Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
KS KS 4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #3 Glade dedi: Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş, bunu bile ayrı uygulamayla yapmak zorundayız işe bak. Glade dedi: Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir uygulamadır umarım. Son düzenleme: 30 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Glade dedi: Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş, bunu bile ayrı uygulamayla yapmak zorundayız işe bak. Glade dedi: Defender Control ile yapabilirsin. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir uygulamadır umarım.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.576 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 30 Temmuz 2022 #4 469826 dedi: Güvenilir bir uygulamadır umarım. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir, kullandım. Artı 0 Eksi