Cheyz Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #11 OEM key alırken güvenebileceğim bir site var mı? Siz nerden almıştınız mesela
Ö Özcan ÖZCAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #12 Cheyz dedi: OEM key alırken güvenebileceğim bir site var mı? Siz nerden almıştınız mesela Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok alakasız bir yerden kumar oynarayarak aldım adamda hemen gönderdi keyi eminim siz ordan almazsınız yani ama daha ucuzunu buldum. ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/ www.epttavm.com Paraya bak.
Cheyz dedi: OEM key alırken güvenebileceğim bir site var mı? Siz nerden almıştınız mesela Genişletmek için tıkla... Hocam ben çok alakasız bir yerden kumar oynarayarak aldım adamda hemen gönderdi keyi eminim siz ordan almazsınız yani ama daha ucuzunu buldum. ePttAVM - Microsoft Windows 10 Pro Dijital İndirilebilir Lisans %100 orijinal üründür/ aynı gün gönderim/ www.epttavm.com Paraya bak.
Cheyz Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2019 #13 Bu keyler performans falan düşürür mü resmi değiller illegaller aslında da
Ö Özcan ÖZCAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2019 #14 Cheyz dedi: Bu keyler performans falan düşürür mü resmi değiller illegaller aslında da Genişletmek için tıkla... Yok aklına öyle birşey gelmesin illegal bir durum yok ayrıca yazılımın performans düşürdüğünü görmedim virüs dışında virüs de bir yazılım.
Cheyz dedi: Bu keyler performans falan düşürür mü resmi değiller illegaller aslında da Genişletmek için tıkla... Yok aklına öyle birşey gelmesin illegal bir durum yok ayrıca yazılımın performans düşürdüğünü görmedim virüs dışında virüs de bir yazılım.