K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #1 Bilgisayarımda sol altta TUR diye bir yazı çıktı. Onu düzeltmek istedim. Onun içinde denetim masası>dil konumundan ayar yapmak gerekiyormuş ama bende dil yok. Ne yapmalıyım?
Bilgisayarımda sol altta TUR diye bir yazı çıktı. Onu düzeltmek istedim. Onun içinde denetim masası>dil konumundan ayar yapmak gerekiyormuş ama bende dil yok. Ne yapmalıyım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.183 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Aralık 2020 #2 O TUR yazısı klavyenin hangi modda olduğunu belirtmek için gözüküyor. Sorununuzu anlamadım, bilgisayarı İngilizce mi kullanıyorsunuz normalde?
O TUR yazısı klavyenin hangi modda olduğunu belirtmek için gözüküyor. Sorununuzu anlamadım, bilgisayarı İngilizce mi kullanıyorsunuz normalde?
K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #3 ItsAllGoodman dedi: O tur yazısı klavyenin hangi modda olduğunu belirtmek için gözüküyor. Sorununuzu anlamadım, bilgisayarı İngilizce mi kullanıyorsunuz normalde? Genişletmek için tıkla... Hayır Türkçe kullanıyorum. O yazıyı görmek istemiyorum, normalde yoktu zaten.
ItsAllGoodman dedi: O tur yazısı klavyenin hangi modda olduğunu belirtmek için gözüküyor. Sorununuzu anlamadım, bilgisayarı İngilizce mi kullanıyorsunuz normalde? Genişletmek için tıkla... Hayır Türkçe kullanıyorum. O yazıyı görmek istemiyorum, normalde yoktu zaten.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.183 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Aralık 2020 #4 Bu ayarı kapalı yapmanız sorununuzu çözecektir.
K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #5 Çok sağ olun sabahtan beri arıyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.183 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Aralık 2020 #6 klavyesulukpeçete dedi: Çok sağ olun sabahtan beri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.