Windows 10 Depolama Alanları Storage Pool Sorunu

Lord Snow

Hectopat
Merhaba sayın üyeler, bilgisayarı kurcalarken denetim masasından sistem ve güvenlik bölüme girip depolama alanları, oradan depolama havuzu oluştur seçeneğine tıkladım. Tıkladığım zaman uyarı verdi ben uyarıyı okumadan "Havuz Oluştur" seçeneğine tıkladım. Acaba içindeki resimler gitmiş midir? :( Bir çözüm yolu var mı? Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksik gedik yazmışsın. İçinde resimlerin olan diski depolama havuzu yaptın ve artık resimlerine erişemiyor musun ?

Eğer öyle ise, Restorer Ultimate ile diski taratıp verilerinin, üstüne veri yazılmamış olanlarını kurtarabilirsin.

Eğer sürücü aynı diskin içindeki D sürücüsü idi ise, Restorer Ultimate'ı başka diske kurmanı öneririm.

teşekkürler ilginiz için diskimde yaklaşık 1.2 tb veri vardı Disk Drill programı ile %90 lık bir
başarı elde ettim ancak program çok pahalı geldi sizin önerdiğiniz program ile deneyeceğim
150 gb resimlerimi kurtarsam kâfi teşekkürler yardımlarınız için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı