Windows 10 desteği bitince ne olacak?

Sistemdeki Sorun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 10 desteği 2025'te bitecek diye biliyorum. Windows 10 desteği bitince Windows 11'e geçmeye mi yönlendirileceğiz?

2025 tarihinde Windows 11'in sistem gereksinimleri en düşük kalır. Bunun sonucunda herkes 11 veya daha hafif bir üst sürüm çıkarsa ona yönelir.

Aynı Windows 7 gibi yıllarca kullanılmaya devam edilecek yüksek ihtimal. İsteyen gene Windows 11 geçer ama Windows 10 kullanan gene olur.

Windows 11'e istemezsen geçmeyebilirsin ama o tarihten sonra Windows 10 yeni güncelleme almayı bırakacak diye biliyorum. Windows 11'i denedim ama bana görünüş olarak çok parlak ve çizgifilmvari geldi. Windows 10 daha sade bir süre daha Windows 10 kullanmayı düşünüyorum.

Halla kullanabileceksiniz ama Windows size yeni bir güncelleme sunmayacak ve Windows 11 (çıkarsa bir üst işletim sistemine) geçmenizi önerecek.

Bence destek bitmeden 1-2 ay önce 12'yi tanıtacaklar.
Edit: Ocak 2025 diye hatırlıyordum ekim 2025'miş bence o zamana kadar Windows 12 çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…