Windows 10 desteği bittikten sonra ne yapılmalı?

pabos

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro
Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
RAM 8 GB
RAM
8 GB
İşlemci
Intel Core i3-3110M
Bilgisayarımda Windows 10 Pro 22H2 kullanıyordum ve artık desteği bittiği için ne yapmalıyım bilmiyorum, Windows 11'e geçemiyorum maalesef. Sistem özelliklerim; Intel Core i3-3110M işlemci 8 GB RAM grafik kartı Intel HD Graphics 4000.

Bilgisayarımda Windows 10 Pro 22H2 kullanıyordum ve artık desteği bittiği için ne yapmalıyım bilmiyorum, Windows 11'e geçemiyorum maalesef. Sistem özelliklerim; Intel Core i3-3110M işlemci 8 GB RAM grafik kartı Intel HD Graphics 4000.

Cihazın Windows 11 de bir şekil indirilse de iyi çalışmaz. Windows 10 da kalsan daha mantıklı ya da Linux isteğe göre.

LTSC'ler devam edebilirsin veya işin gücün keyfine uyuyorsa linux serilerine geçebilirsin. Ancak kolay kolay bir şey olmayacak... ha tabi Mikroyumuşağın herkesi zorunda bırakmak adına internete bir şey salmayacağının garantisi yok, o da zaten anında haber olur, birileri bir önlem alır.

Önemli işler yapmıyorsan bu sürümde kal bir şey olmaz dikkatli kullandığın sürece.

Windows 11 veya Linux Fedora kurabilirsin ama illa Windows 10'sa virüs girme oranı artıyor.
Windows 10 desteği kesileli daha 2 gün oldu, senin dediğin gibi virüs girmesi için Windows XP gibi yıllar geçmesi lazım, ki çok ciddi bir açık bulunursa desteği bitse bile güncelleme gönderirler, çünkü kullanıcıların neredeyse yarısı hala 10 kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı