Windows 10 desteği kesildikten sonra Windows 10 kullanmaya devam edecek misiniz?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 desteği kesildikten sonra Windows 10 kullanmaya devam edeceğim. Güvenlik güncellemesi gelmesi veya gelmemesi zerre kadar umurumda değil keserse kessin, ben yine de güvenlik güncellemeleri olmadan Windows 10 kullanmaya devam edeceğim. Fikirleriniz neler?

Evet.

Fena bir windows 10 bağımlısı olarak 11'e malesef diyerek geçmeyi düşünüyorum. Hatta 1 yıl öncesinden içimi rahatlatmak için geçenlerde bir konu açtım ve 11'in güzel olduğuna dair yorumlar okudum. Malesef desteği biten bir şeyi ben destekleyemem.

11 rezalet bir proje. Sırf para uğruna yapılmış bir proje. Adamlar son işletim sistemi Windows 10 dedi 11 çıkardılar. İçinde reklam olan işletim sistemimi olur?

Şu anda linux kullanıyorum ama 10 kullansaydım istesem de geçemezdim çok düşük bir sistemim var. Desteği kesilince güvenlik güncelleştirmesi alamayacağı için kullanmak çok sıkıntı. En azından W11'i hardned'layıp kullanmak veya Linux'a geçmek daha iyi bir seçenek destek bitince.

Ben desteklerim desteği biten bir şeyi.
Güvenlik güncellemesi benim umrumda değil. Güvenlik güncellemesi alsada almasada kullanırım

Son düzenleme:
Hiç sıkıntı değil. Ben güvenlik güncellemesi almayan telefon kullanıyorum. Güvenlik güncellemesi almayan bilgisayar kullandığımda' mı sıkıntı çıkacak?
Güvenlik ve sistem güncellemesi almayacak. O kadar önemsiz mi bilgisayarın?
Almazsa almaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…