Windows 10 desteği kesilince hata çıkar mı?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela yarın bir gün Windows10 desteği çekilince böyle bir hata çıkabilir mi yoksa Windows'tan sürümüne göre mi fark ediyor?

Destek bittiği gibi hemen çıkmaz ancak ilerleyen zamanlarda illaki hatalar bulunmaya başlar.
Videoyu izledim bayağı değişik bir hata masaüstünü görmüyor dayı (o zamana göre) 7 kurarak pratikle olayı çözmüş

Ben 2018 sürümündeyim ve güncelleştirme yapmıyorum, hata falan görmedim.

Hiçbir şey olmaz. Sadece güvenlik ve hata güncellemeleri almayacak. Microsoft kullanıcıları Windows 11'e geçirmek için böyle bir şey uydurmuş.

11I'de göreceğiz bakalım 10'nun da defteri kapanmak üzere.

"Güvenlik" güncelleştirmeleri önemli, her ay kaç açık kapatıyorlar biliyorsunuz, geçebiliyorsan Windows 11'i dene olmazsa LTSC 2021 de Windows 11'le aynı yıla kadar destek alacak.
Ben mesela LTSC kullanıyorum(sistem eski ondan), 22h2 Home SL'den geçtim işte, ms store vb. uygulamaları kendin kuruyorsun, bunun dışında dışında bir fark hissetmedim.

Eğer geçemiyorsan Linux da iyi bir seçenek olabilir.

En azından açık kaynak kodlu ve tamamen güvenli.

Bende Windows 10 Pro kullanıyorum ve bence eğer gündelik kullanım için kullanıyorsan Windows 10'da kal ama iş için kullanıp yüksek miktarda şifreler veri vb. şeyler varsa Windows 11'e geçmeni öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…