Windows 10 desteğinin bitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Muhammet1620

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 Single Language, İntel UHD Graphichs,İntel Core İ3, 8GB Ram
Nerdeyse Herkesin Bir Kez Bile Olsa Görmüş Olduğu Windows 10'un Desteği Sona Erdi
Peki Bunun Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Benim Düşüncem Şöyle: Yakın Bir Zamanda Windows 12 Preview Gibi Bir Sürüm Çıkabilir, Yani Windows 11'in Sonu Windows 10 Gibi Olacak. Umarım Microsoft Yapay Zekayı Doğrudan Kullanan ve Sadelikten Eser Bırakmayan Bir Tasarıma Geçmez.

Windows 11'e zorlamak için yapıldı başka bir neden yok. Sorunlu bir sürüm falan değildi, tasarımı eskiydi fakat sorunu yoktu yani 8-8.1 gibi bir sürüm değildi.

10'dan daha stabildi bu ya. 8'in günahını buna da attılar, ayıp ettiler.
Arayüzü ve "yenilikçi" tasarımı yüzünden sevilmedi. Bende sevmezdim ne yalan söyleyeyim. Birinde küçük bir başlangıç menüsü var birde kocaman tüm ekranı kaplayıp koca koca kareler gösteren ekran var.

Windows 12 çıkınca da aynı konuları göreceğimizi düşünüyorum Windows 11 için.

@815867 Burada yoktu belki. Yabancılar halen ağlıyor.

Windows 10'u da ben sevmezdim. Çiçek gibi 7 varken.

8 en stabiliydi ve desteğinin bitmesine en üzüldüğüm işletim sistemlerindendir 8. 10'un bitmesiyle beraber artık 1 tane aktif Windows kaldı. Yakında 12'yi duyururlar artık. Windows 10'u da sevmiyordum açıkçası. Odun gibi arayüzü vardı.

Classic Shell gibi çözümlerle başlat menüsünü yeniden getiriyorduk ve araması çok da stabil çalışıyordu her ne kadar üçüncü parti olsa da. Windows 10 Windows Update zorlamalarıyla, HDD'lerle papaz olmasıyla gözümden düştü ve çok geç Windows 10'a geçtim ben. Arayüz vs. bir şekilde halledilir de temel sistem yapısını değiştiremiyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…