Windows 10 desteğinin bitmesine sayılı zaman kaldı!

@Cıngıllıoğlu Kolonya hristiyan mezarlığında imam

Ben Windows 10'u sevmiyordum. Ne bileyim hiç içim ısınmamıştı o işletim sistemine. Ek bilgi vereyim: Windows 11, pazar payında yakalamış 4 yılın ardından Windows 10'u. Daha yeni yakaladı. İnsanları alışkanlıklarından vazgeçtirmek zor.

1000 rewards puanı kasıp Windows 10'dan devam edeceğim.
Windows 10 LTSC de bir seçenek hocam, normal sürümüyle 12 Ocak 2027'ye, IoT sürümüyle 13 Ocak 2032'ye kadar destek alabiliyorsunuz.
Microsoft 2015'te Windows 10'u ilk tanıttığında "bu Windows'un son sürümü olacak" denilmişti, yani artık 5-6 yılda bir yeni Windows çıkmak yerine aynı bir live service oyun gibi devamlı Windows 10 güncellenecekti, tabii Microsoft yine Microsoft'luğunu yaptı ve 2021'de karşımıza Windows 11 diye bir şeyle çıktı, sonrasını biliyorsunuz zaten.

Biraz da kendi yorumumu eklemem gerekirse, ben 2032'ye kadar Windows 10 IoT LTSC 2021 kullanıp daha sonrasında ya 11 IoT LTSC ya da Linux'a geçmeyi düşünüyorum, özellikle online oyun yapımcıları da artık Linux'a destek vermeye başlarsa iyi olur, çünkü Windows yavaş yavaş kan kaybediyor.

@Collavino Bu görseli yapay zeka yaptı. O yüzden Hristiyan mezarlığında imam var.

Windows 10 kullanıyordum ben ama desteği bittiği için Windows 11 kullanıyorum artık. Aylardır kullanıyorum artık zar zor alıştım.

Bu görseli yapay zeka yaptı. O yüzden Hristiyan mezarlığında imam var.
Onu anladım zaten. Haçları kaldır vs. deyip düzenletebilirdiniz aslında ama neyse.

Windows 10 kullanıyordum ben ama desteği bittiği için Windows 11 kullanıyorum artık. Aylardır kullanıyorum artık zar zor alıştım.
Aslında Windows 11'de alışılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çoğu şey daha basit ve minimal.

Onu anladım zaten. Haçları kaldır vs. deyip düzenletebilirdiniz aslında ama neyse.

Aslında Windows 11'de alışılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çoğu şey daha basit ve minimal.

Başlat menüsüne ve sağ tık yapınca çıkan o yeni kısımı öğrenmek zor oldu sadece.

Başlat menüsüne ve sağ tık yapınca çıkan o yeni kısımı öğrenmek zor oldu sadece.
O kısım hep yok muydu? Vardı diye hatırlıyorum.

Başlat tuşuna sağ tık diye okudum. Yazın kafa gidiyor sıcakta. Başlat menüsüne ben hızlıca alışmıştım aslında. Sağ tık menüsü için de geçerli. Ama hiç iyi değil bu yeni sağ tık menüsü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…