Ben Windows 10'u sevmiyordum. Ne bileyim hiç içim ısınmamıştı o işletim sistemine. Ek bilgi vereyim: Windows 11, pazar payında yakalamış 4 yılın ardından Windows 10'u. Daha yeni yakaladı. İnsanları alışkanlıklarından vazgeçtirmek zor.
Ben Windows 10'u sevmiyordum. Ne bileyim hiç içim ısınmamıştı o işletim sistemine. Ek bilgi vereyim: Windows 11, pazar payında yakalamış 4 yılın ardından Windows 10'u. Daha yeni yakaladı. İnsanları alışkanlıklarından vazgeçtirmek zor.
Microsoft 2015'te Windows 10'u ilk tanıttığında "bu Windows'un son sürümü olacak" denilmişti, yani artık 5-6 yılda bir yeni Windows çıkmak yerine aynı bir live service oyun gibi devamlı Windows 10 güncellenecekti, tabii Microsoft yine Microsoft'luğunu yaptı ve 2021'de karşımıza Windows 11 diye bir şeyle çıktı, sonrasını biliyorsunuz zaten.
Biraz da kendi yorumumu eklemem gerekirse, ben 2032'ye kadar Windows 10 IoT LTSC 2021 kullanıp daha sonrasında ya 11 IoT LTSC ya da Linux'a geçmeyi düşünüyorum, özellikle online oyun yapımcıları da artık Linux'a destek vermeye başlarsa iyi olur, çünkü Windows yavaş yavaş kan kaybediyor.
Başlat tuşuna sağ tık diye okudum. Yazın kafa gidiyor sıcakta. Başlat menüsüne ben hızlıca alışmıştım aslında. Sağ tık menüsü için de geçerli. Ama hiç iyi değil bu yeni sağ tık menüsü bence.