Windows 10 Devri Kapandı: 22H2 Son Sürüm

11'i hiç yüklemek istemediğim için bekleme içerisinde değilim.
Açıkçası ben bekliyorum. 11'in çok güzel bir işletim sistemi olacağı beklentisi içerisindeyim fakat bu gidişle biraz gecikecek gibi. 10'dan desteği çekmek ne demektir ya, kaç kullanıcı 11'den 10'a döndü haberleri yok herhalde.

Hocam şimdi yeni işlemciler Windows 11'de performanslı çalışıyor diye bir şey var mı bilmiyorum açıkçası. O yüzden yeni sistemlerin performansı hakkında bilgi sahibi değilim.

Lakin benim sistemlerimde kasıyor ve hiç beğenmiyorum.
Orta segment donanımlarım var. En yeni işlemcim 2021 yılında çıktı, en kötüsü 2019'da çıktı.

TPM 2.0 desteği yok benim anakartın ne olacak o zaman? Yenisine geçeriz neyse.

Windows 11'in 10'dan pek bir farkı şu an yok. Çoğu sorun 11'de giderilmiş. Bence 10'da da kalınmasına pek gerek yok. Eski laptopumda da yenisinde de 11 stabil çalışıyor. Millet niye bu kadar ağlamış anlamadım. Zaten 11 = Temalı 10. Güncelle 11'e geç gitsin. Sistemin desteklemiyorsa(TPM vs.) Rufus'la yüklersin. Cihazın zaten 11 22H2'de kasıyorsa 10 22H2'de de kasacaktr. İkisi de aynı ağırlıkta. 2025'e kadar 10 güvenlik güncellemeside alacakmış zaten. 10'un tipini seviyorsan 2025'e kadar 10'da kal ama tip dışında bir fark yok. 11'e rahatça geçilebilir. 10'da kasmıyorsa 11'de de kasmaz.

Eski Lapotpum da A8 7410. Tekrar söylüyorum 10 22H2=11 22H2. 10'un belki eski sürümleri daha hızlı olabilir.
Windows 10 22H2 kasmıyor ve akıcı.

Senin eski laptobunda işlemci kötüdür. Nasıl Windwows 11'de güzel çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…