V v4lent1ne Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Kasım 2022 #1 Bu sorunları nasıl halledebilirim? PC HP Victus D1023NT. Windows 10 kurdum ama bu sorunları halledemedim. Touchpad çalışmıyor. Dosya Ekleri 8723672A-8153-42DF-8115-A95CC57B2569.jpeg 148,9 KB · Görüntüleme: 106
Bu sorunları nasıl halledebilirim? PC HP Victus D1023NT. Windows 10 kurdum ama bu sorunları halledemedim. Touchpad çalışmıyor.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Kasım 2022 #2 Windows Update girip güncellemeleri denetleyin. Kendisi otomatik sürücüleri kuracaktır.
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Arkadaşın dediği gibi Windows updatedeki tüm güncellemeleri yaptıktan sonra düzelmezse bilgisayarınızın marka ve modelini aratarak chipset sürücüsünü indirip kurun
Arkadaşın dediği gibi Windows updatedeki tüm güncellemeleri yaptıktan sonra düzelmezse bilgisayarınızın marka ve modelini aratarak chipset sürücüsünü indirip kurun
V v4lent1ne Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Kasım 2022 #4 Wheetau dedi: Windows Update girip güncellemeleri denetleyin. Kendisi otomatik sürücüleri kuracaktır. Genişletmek için tıkla... Güncel ama dediğim hataları hala alıyorum. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum Dosya Ekleri 836300CE-5D76-4D7B-A06D-39685AB3A726.jpeg 165,4 KB · Görüntüleme: 87
Wheetau dedi: Windows Update girip güncellemeleri denetleyin. Kendisi otomatik sürücüleri kuracaktır. Genişletmek için tıkla... Güncel ama dediğim hataları hala alıyorum. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #5 Hocam ben belirttiğiniz markayı arattım fakat chipsetini bulamadım bir arayın servisi sorun nereden indirilecegini.
Hocam ben belirttiğiniz markayı arattım fakat chipsetini bulamadım bir arayın servisi sorun nereden indirilecegini.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Kasım 2022 #6 v4lent1ne dedi: Güncel ama dediğim hataları hala alıyorum. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin.
v4lent1ne dedi: Güncel ama dediğim hataları hala alıyorum. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin.
V v4lent1ne Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Kasım 2022 #7 Wheetau dedi: Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin. Genişletmek için tıkla... Gerekli sürücüleri indirdim orada da bir şey gözükmüyor ama hala aygıt yöneticisinde bu sorun var Wheetau dedi: Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin. Genişletmek için tıkla... Gerekli sürücüleri indirdim orada da bir şey gözükmüyor ama hala aygıt yöneticisinde bu sırub Son düzenleme: 12 Kasım 2022
Wheetau dedi: Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin. Genişletmek için tıkla... Gerekli sürücüleri indirdim orada da bir şey gözükmüyor ama hala aygıt yöneticisinde bu sorun var Wheetau dedi: Resmi HP® Sürücüleri ve Yazılımı İndirme | HP® Müşteri Desteği buraya ürün seri numarası girip gerekli sürücüleri indirin. Genişletmek için tıkla... Gerekli sürücüleri indirdim orada da bir şey gözükmüyor ama hala aygıt yöneticisinde bu sırub
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.141 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #8 Donanım kimliklerini gönderir misin?
V v4lent1ne Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 37 12 Kasım 2022 #9 claus dedi: Donanım kimliklerini gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Touchpad de çalıştıramadım Ve ses hoparlördede sorun var. Bütün donanımları internetten yüklememe rağmen Konu 'HP Victus D1023NT touchpad çalışmıyor' HP Victus D1023NT touchpad çalışmıyor Buradaki arkadaşın sorunları aynı bende de var Dosya Ekleri image.jpg 134,2 KB · Görüntüleme: 77
claus dedi: Donanım kimliklerini gönderir misin? Genişletmek için tıkla... Touchpad de çalıştıramadım Ve ses hoparlördede sorun var. Bütün donanımları internetten yüklememe rağmen Konu 'HP Victus D1023NT touchpad çalışmıyor' HP Victus D1023NT touchpad çalışmıyor Buradaki arkadaşın sorunları aynı bende de var
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.141 Makaleler 60 Çözümler 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #10 İstediğimi vermeden nasıl çözüme ulamamızı bekliyorsunuz?