Evrensel12 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Bu sabah laptopumu açtğımda 'diğer kullanıcı' ile giriş yapılmıştı. İsim ve parola istedi. (Altta e-mail ve parola ile giriş seçeneği vardı.) Microsoft hesabımı girdim, aklıma gelen her şeyi girdim fakat asla çözüme kavuşamadım. İnternetten baktım insanlar güvenli modu kullanmış fakat bende işe aramadı, aynı sorun devam ediyordu. Bilgisayarı kurtarmanın bir yolu var mı? Format atmaktan bahsedenler vardı, eğer format atılacaksa dosyaları kurtarmanın yolu var mı?
Bu sabah laptopumu açtğımda 'diğer kullanıcı' ile giriş yapılmıştı. İsim ve parola istedi. (Altta e-mail ve parola ile giriş seçeneği vardı.) Microsoft hesabımı girdim, aklıma gelen her şeyi girdim fakat asla çözüme kavuşamadım. İnternetten baktım insanlar güvenli modu kullanmış fakat bende işe aramadı, aynı sorun devam ediyordu. Bilgisayarı kurtarmanın bir yolu var mı? Format atmaktan bahsedenler vardı, eğer format atılacaksa dosyaları kurtarmanın yolu var mı?
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 Format atmalısın ama diski tamamen biçimlendir.
Evrensel12 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Fatih Terim dedi: Format atmalısın ama diski tamamen biçimlendir. Genişletmek için tıkla... peki dosyaları kurtarabilirmiyim?
Fatih Terim dedi: Format atmalısın ama diski tamamen biçimlendir. Genişletmek için tıkla... peki dosyaları kurtarabilirmiyim?
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Evrensel12 dedi: Peki dosyaları kurtarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum.
Evrensel12 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 Fatih Terim dedi: Hayır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... anladım. bir tamirciye falan gönderilse orada bireşy yapılabilirmi peki?
Fatih Terim dedi: Hayır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... anladım. bir tamirciye falan gönderilse orada bireşy yapılabilirmi peki?
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #6 Evrensel12 dedi: Anladım. Bir tamirciye falan gönderilse orada bireşy yapılabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Onlar bir şey yapmaz dediğim gibi format atar. Ya sen at ya da onlar atsın.
Evrensel12 dedi: Anladım. Bir tamirciye falan gönderilse orada bireşy yapılabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Onlar bir şey yapmaz dediğim gibi format atar. Ya sen at ya da onlar atsın.
Evrensel12 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #7 Fatih Terim dedi: Onlar bir şey yapmaz dediğim gibi format atar. Ya sen at ya da onlar atsın. Genişletmek için tıkla... o zaman tek çare format. yardımınız için teşekkürler.
Fatih Terim dedi: Onlar bir şey yapmaz dediğim gibi format atar. Ya sen at ya da onlar atsın. Genişletmek için tıkla... o zaman tek çare format. yardımınız için teşekkürler.
Fatih Terim Centipat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #8 Evrensel12 dedi: O zaman tek çare format. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil.
Evrensel12 dedi: O zaman tek çare format. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil.