Windows 10 Dijital imzali bilgisayara Temiz Windows 10 kurulumu

ahmeths

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Lenovo laptopumda kayitli Dijital imzasi bulunan Windows 10 Home mevcut . Yeni bir SSD takmayi düsünüyorum SSD elimde, fakat klonlama yapmayi istemiyorum . Ben HDD'yi cikartip SSD taksam sonrasinda Windows 10 format USB'si ile kurulum yapsam dijital imza ile direkt etkinlestirir mi ? Etkinlestirir ise internette gördügüm sürücü imzasi tarzinda sorunlar ile karsilasir miyim ? Tesekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Hayır depolama aygıtı sonrası temiz kurulumda hiçbir problem yaşamazsın dijital lisansın bulunduğu sürece. İnternete bağlandığın vakit lisansın kaldığı yerden devam edecektir.

Lisansın ile bağdaştırılan Microsoft üyelik bilgilerine sahip olup olmadığı kontrol etmeyi unutma.

Hayır depolama aygıtı sonrası temiz kurulumda hiçbir problem yaşamazsın dijital lisansın bulunduğu sürece. İnternete bağlandığın vakit lisansın kaldığı yerden devam edecektir.

Lisansın ile bağdaştırılan Microsoft üyelik bilgilerine sahip olup olmadığı kontrol etmeyi unutma.
Hocam microsoft üyelik bilgilerimi nasil ögrenecegim ? bilgisayari ilk aldigimda kurdugum microsoft kullanicisina girdigim email üzerine mi kurulu acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı