S Sortie Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Merhaba, ben internetten Windows 10 Pro dijital Key almıştım fakat format atmak istiyorum. Tekrar bu Key'i kullanabiliyor muyum, bilgisi olan var mı?
Merhaba, ben internetten Windows 10 Pro dijital Key almıştım fakat format atmak istiyorum. Tekrar bu Key'i kullanabiliyor muyum, bilgisi olan var mı?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 4 Kasım 2020 #2 Aldığınız key 'OEM' olarak geçiyor ise ki ucuza satılanların hepsi öyle, yeniden kullanamazsınız.
Nailsemseddin Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 Ben sitesinden ISO indirip Rufus ile yazdırıyorum. 10 kere formatlamışmdır herhalde hiçbirinde Key istemedi ben mi şanslıyım.
Ben sitesinden ISO indirip Rufus ile yazdırıyorum. 10 kere formatlamışmdır herhalde hiçbirinde Key istemedi ben mi şanslıyım.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 4 Kasım 2020 #4 Sortie dedi: Merhaba, ben internetten Windows 10 Pro dijital Key almıştım fakat format atmak istiyorum. Tekrar bu Key'i kullanabiliyor muyum, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken başta internetten bir tane yazın PC açıldığında etkinleştirme kısmından keyinizi yazın.
Sortie dedi: Merhaba, ben internetten Windows 10 Pro dijital Key almıştım fakat format atmak istiyorum. Tekrar bu Key'i kullanabiliyor muyum, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken başta internetten bir tane yazın PC açıldığında etkinleştirme kısmından keyinizi yazın.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 4 Kasım 2020 #5 Nailsemseddin dedi: Ben sitesinden ISO indirip Rufus ile yazdırıyorum. 10 kere formatlamışmdır herhalde hiçbirinde Key istemedi ben mi şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Siz keyi internetten mi aldınız yoksa bilgisayarı aldığınızdan beri BIOS'a mı gömülü? Key, BIOS'a gömülü olduğu için olabilir.
Nailsemseddin dedi: Ben sitesinden ISO indirip Rufus ile yazdırıyorum. 10 kere formatlamışmdır herhalde hiçbirinde Key istemedi ben mi şanslıyım. Genişletmek için tıkla... Siz keyi internetten mi aldınız yoksa bilgisayarı aldığınızdan beri BIOS'a mı gömülü? Key, BIOS'a gömülü olduğu için olabilir.
Nailsemseddin Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #6 Alikaplan801 dedi: Siz Key'i internetten mi aldınız yoksa bilgisayarı aldığınızdan beri BIOS'a mı gömülü? Key, BIOS'a gömülü olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dediğiniz gibi BIOS'a gömülü hocam. Ama büyük kolaylık sağlıyor.
Alikaplan801 dedi: Siz Key'i internetten mi aldınız yoksa bilgisayarı aldığınızdan beri BIOS'a mı gömülü? Key, BIOS'a gömülü olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dediğiniz gibi BIOS'a gömülü hocam. Ama büyük kolaylık sağlıyor.