Osman Güney Centipat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Resimde gördüğünüz bölümü sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Adsız.png 49,2 KB · Görüntüleme: 60
Resimde gördüğünüz bölümü sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Ayarlar>Zaman ve Dil>Dil ve Bölge Bu sayfadan dil ekleyip kaldırabilirsiniz.
Osman Güney Centipat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Hamzz dedi: Ayarlar>zaman ve dil>dil ve bölge. Bu sayfadan dil ekleyip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece konuşma dili bölümünü kaldırmak istiyorum fotoğraftaki diller yok zaten ama hala orada var.
Hamzz dedi: Ayarlar>zaman ve dil>dil ve bölge. Bu sayfadan dil ekleyip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece konuşma dili bölümünü kaldırmak istiyorum fotoğraftaki diller yok zaten ama hala orada var.