Windows 10 "Dil Desteklememe" Sorunu

HasanBarisTR

Hectopat
Daha fazla  
Neden Windows 10 kurulmuna girince bilgisayarı yükselt dediğimde şöyle diyor:
Bu araç, bilgisayarınızda şu an yüklü olan Windows yazılımının dilini ya da sürümünü desteklemiyor.
Bu ne demek? Lütfen buna çözüm bulun. Windows 10'u çok istiyorum ne olur bana bir çare bulun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Home SL mi yüklemeye çalışıyorsun?

Yükseltme yapmak istediğiniz işletim sisteminde (Windows 7 ve ya 8, 8.1) komut satırına bu komutu yazıp çalıştırın.
Kod:
DISM /online /get-intl

Bu komut ile Windows kurulum dilini öğrendikten sonra Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile sürümünüze uygun Windows 10 kurulumunu indirip yükseltme yapabilirsiniz.
Örneğin Windows 7 Home Premium Türkçe 64 bit kullanıyorsanız, Windows 10 Home Türkçe 64 bit indirmeniz gerekli. Windows 8 ve ya 8.1 SL Türkçe 64 bit kullanıyorsanız, Windows 10 Home SL Türkçe 64 bit indirmelisiniz.

Aynı sorun bende de var biraz daha açıklayıcı oluır musunuz?
Windows Tool'u indirdim ilk önce Windows'um orijinal olmadığı için bu hatayı verdiğini sandım sonra lisansladığım zaman da yükseltemedim, bu hatayı verdi. (enterprise)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un tek dil içeren sürümünü indirmişsiniz. İkinci bir dil yüklemezsiniz o sürüme.

Windowsun Pro yada Home sürümünü yükleyin. SL olmasın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…