M Mehmet Boran13 Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2018 #1 Bilgisayara format attım ve DirectX kurarken Bing Bar bu bilgisayarda uyumlu değildir hatası alıyorum ne yapmam lazım?
Bilgisayara format attım ve DirectX kurarken Bing Bar bu bilgisayarda uyumlu değildir hatası alıyorum ne yapmam lazım?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 18 Mart 2018 #2 Bing Bar'ı kurma sebebiniz nedir? Bing Bar bir reklam uygulaması, Microsoft'un. Bing Bar'ı kurmak zorunda değilsiniz.
Bing Bar'ı kurma sebebiniz nedir? Bing Bar bir reklam uygulaması, Microsoft'un. Bing Bar'ı kurmak zorunda değilsiniz.
M Mehmet Boran13 Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2018 #3 Mr.Acar dedi: Bing Bar'ı kurma sebebiniz nedir? Bing bar bir reklam uygulaması, Microsoft'un. Bing Bar'ı kurmak zorunda değilsiniz. Eki Görüntüle 287303 Genişletmek için tıkla... Anladım da onu kurmadım, DirectX kurdum. Oyuna girerken bunu söylüyor, atladığım zaman DirectX 9.0 istiyor. Bu özelliği yükle dediğim zaman kuruyor ama yine de aynı sorun oluyor. Dosya Ekleri Adsız.png 9,6 KB · Görüntüleme: 435
Mr.Acar dedi: Bing Bar'ı kurma sebebiniz nedir? Bing bar bir reklam uygulaması, Microsoft'un. Bing Bar'ı kurmak zorunda değilsiniz. Eki Görüntüle 287303 Genişletmek için tıkla... Anladım da onu kurmadım, DirectX kurdum. Oyuna girerken bunu söylüyor, atladığım zaman DirectX 9.0 istiyor. Bu özelliği yükle dediğim zaman kuruyor ama yine de aynı sorun oluyor.