Windows 10 Directx Kurarken ''error creating process'' Hatası

Mehmet Boran13

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisiyara format attım attıktan sonra Directx kurarken error creating process hatası veriyor nasıl yapabilirim? Fikriniz varsa söyler misiniz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yönetici olarak çalıştırmayı deniyorum fakat,

Error creating process C:\Users........appdata\local\temp \IXP000.TMP\dxw.setup.exe....Reason system32 advpack.dll hatası veriyor yönetici olarak çalıştırınca :( yani çalıştıramıyorum

Hocam çok basit olarak bahsedeceğim. Bütün windows güncellemelerini öncelikle indir l. Win10 önce bi kendine gelsin. Tum güncellemeleri indiğine emin olduktan sonra pc kendini yeniden başlatacak başlattıktan sonra sen biraz açık tut gene sorgula güncelleme için ardından sen bağımsız olarak yeniden başlat ve onun da ardından kapat aç. Biliyorum çok saçma geliyor fakat bu yaptığım şekil directx dahil bir çok yazılımda sıkıntıyı giderdi. Denemeni öneririm. Bir çok kez format attığım için söylüyorum. Umarım yapabilirsin bu konuda teknik bilgim yok kusura bakma şimdiden kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı