KeaLegend Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 78 23 Şubat 2020 #11 Emir M. dedi: Bilgisayarda kaç HDD takılı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam 1 TB bir tane Harddisk var.
Emir M. dedi: Bilgisayarda kaç HDD takılı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam 1 TB bir tane Harddisk var.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.022 Makaleler 26 Çözümler 519 23 Şubat 2020 #12 KeaLegend dedi: Sanırsam 1 TB bir tane Harddisk var. Genişletmek için tıkla... O zaman normal. Disk yönetiminde de 1 tane disk gözüküyor, o diski 2 ye bölmüşsünüz. Yanlış olan bir şey yok.
KeaLegend dedi: Sanırsam 1 TB bir tane Harddisk var. Genişletmek için tıkla... O zaman normal. Disk yönetiminde de 1 tane disk gözüküyor, o diski 2 ye bölmüşsünüz. Yanlış olan bir şey yok.
KeaLegend Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 78 23 Şubat 2020 #13 Emir M. dedi: O zaman normal. Disk yönetiminde de 1 tane disk gözüküyor, o diski 2 ye bölmüşsünüz. Yanlış olan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, sizi yoruyorum ama bir konuya etiketledim
Emir M. dedi: O zaman normal. Disk yönetiminde de 1 tane disk gözüküyor, o diski 2 ye bölmüşsünüz. Yanlış olan bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, sizi yoruyorum ama bir konuya etiketledim