L Lexuryyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 189 18 Ekim 2020 #1 Resimler'de gördüğünüz gibi E ve F diskini C diskiyle birleştirmeye çalışıyorum fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 18,4 KB · Görüntüleme: 52
Resimler'de gördüğünüz gibi E ve F diskini C diskiyle birleştirmeye çalışıyorum fakat olmuyor. Ne yapmam lazım?
D DarkPlus Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Dostum hata falan veriyor mu veriyorsa ne yazıyor
L Lexuryyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 189 18 Ekim 2020 #3 DarkPlus dedi: Dostum hata falan veriyor mu veriyorsa ne yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hata değil de C'ye sağ tık yapıyorum birimi genişlet falan çıkmıyor bir türlü birleştiremedim.
DarkPlus dedi: Dostum hata falan veriyor mu veriyorsa ne yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hata değil de C'ye sağ tık yapıyorum birimi genişlet falan çıkmıyor bir türlü birleştiremedim.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #4 C'de genişlet çıkması için diğerlerinden birinin silinmesi gerekiyor sağ tık birimi sil deyip C'den genişlet demelisiniz.
C'de genişlet çıkması için diğerlerinden birinin silinmesi gerekiyor sağ tık birimi sil deyip C'den genişlet demelisiniz.
L Lexuryyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 189 18 Ekim 2020 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: C'de genişlet çıkması için diğerlerinden birinin silinmesi gerekiyor sağ tık birimi sil deyip C'den genişlet demelisiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu.
ÇAĞATAY TORUN dedi: C'de genişlet çıkması için diğerlerinden birinin silinmesi gerekiyor sağ tık birimi sil deyip C'den genişlet demelisiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu.