D Darkpsxd Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #1 C ve D diskini birleştirmek istiyorum. D'yi sildim. Ama C'de genişlet seçeneği şu şekilde çıkıyor. Ve tıklayamıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ? (SS bana ait değil ama bende de aynı şekilde.) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2017
C ve D diskini birleştirmek istiyorum. D'yi sildim. Ama C'de genişlet seçeneği şu şekilde çıkıyor. Ve tıklayamıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ? (SS bana ait değil ama bende de aynı şekilde.)
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 4 Nisan 2017 #2 Kendi ekran görüntünü niye atmıyorsun? Sildigin bölüm tek parça ise sağ tık yap biçimlendir harf ata sonra silip eklemeyi dene.
Kendi ekran görüntünü niye atmıyorsun? Sildigin bölüm tek parça ise sağ tık yap biçimlendir harf ata sonra silip eklemeyi dene.
D Darkpsxd Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #3 58528 dedi: Kendi ekran görüntünü niye atmıyorsun? Sildigin bölüm tek parça ise sağ tık yap biçimlendir harf ata sonra silip eklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı Çözümü buldum.Minitool Partition Wizard ile deneyince birleşti.Konu kilit.
58528 dedi: Kendi ekran görüntünü niye atmıyorsun? Sildigin bölüm tek parça ise sağ tık yap biçimlendir harf ata sonra silip eklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı Çözümü buldum.Minitool Partition Wizard ile deneyince birleşti.Konu kilit.