Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle herkese merhaba. Ben bu videodaki her şeyi yaptım lakin bende C diski bölümüne sağ tık yaptığımda genişletemiyorum. Sebebi ne olabilir? Dosya Ekleri TRCHN.png 118,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle herkese merhaba. Ben bu videodaki her şeyi yaptım lakin bende C diski bölümüne sağ tık yaptığımda genişletemiyorum. Sebebi ne olabilir?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Haziran 2023 #2 Dyvanx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle herkese merhaba. Ben bu videodaki her şeyi yaptım lakin bende C diski bölümüne sağ tık yaptığımda genişletemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminin fotoğrafını atın.
Dyvanx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle herkese merhaba. Ben bu videodaki her şeyi yaptım lakin bende C diski bölümüne sağ tık yaptığımda genişletemiyorum. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminin fotoğrafını atın.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 6 Haziran 2023 #3 Sizde nasıl görünüyor bu ekran?
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #4 553974 dedi: Sizde nasıl görünüyor bu ekran? Genişletmek için tıkla... 363652 dedi: Disk yönetiminin fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Attım ama sizde görünmüyorsa tekrar atayım. Dosya Ekleri TRCHN.png 118,4 KB · Görüntüleme: 47
553974 dedi: Sizde nasıl görünüyor bu ekran? Genişletmek için tıkla... 363652 dedi: Disk yönetiminin fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Attım ama sizde görünmüyorsa tekrar atayım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Haziran 2023 #5 Dyvanx dedi: Attım ama sizde görünmüyorsa tekrar atayım. Genişletmek için tıkla... Diski birleştirmek için boş alanın dolu alanın sağında olması lazım.
Dyvanx dedi: Attım ama sizde görünmüyorsa tekrar atayım. Genişletmek için tıkla... Diski birleştirmek için boş alanın dolu alanın sağında olması lazım.
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #6 363652 dedi: Diski birleştirmek için boş alanın dolu alanın sağında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki onu yapabilme imkanım var mı?
363652 dedi: Diski birleştirmek için boş alanın dolu alanın sağında olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki onu yapabilme imkanım var mı?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Haziran 2023 #7 Dyvanx dedi: Peki onu yapabilme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Linux'u live boot edip diski taşıma imkanınız var ama windows'un bozulma ihtimali var. Böyle bir olayı MiniTool Partition Wizard ile çözmüştüm ama sistem diskinde çalışmaz muhtemelen.
Dyvanx dedi: Peki onu yapabilme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Linux'u live boot edip diski taşıma imkanınız var ama windows'un bozulma ihtimali var. Böyle bir olayı MiniTool Partition Wizard ile çözmüştüm ama sistem diskinde çalışmaz muhtemelen.
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 6 Haziran 2023 #8 Dyvanx dedi: Peki onu yapabilme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tür windows'un yapamadığı işlerde bende minitool wizard kullanıyorum. Ama dikkatli olun. Ne yaptığınızı biliyor olmanız lazım. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Dyvanx dedi: Peki onu yapabilme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tür windows'un yapamadığı işlerde bende minitool wizard kullanıyorum. Ama dikkatli olun. Ne yaptığınızı biliyor olmanız lazım. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #9 553974 dedi: Bu tür Windows'un yapamadığı işlerde bende minitool wizard kullanıyorum. Ama dikkatli olun. Ne yaptığınızı biliyor olmanız lazım. Microsoft OneDrive 1drv.ms Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok o konuda eğer başka bir çözüm yolu bulamazsam internette baka baka denerim.
553974 dedi: Bu tür Windows'un yapamadığı işlerde bende minitool wizard kullanıyorum. Ama dikkatli olun. Ne yaptığınızı biliyor olmanız lazım. Microsoft OneDrive 1drv.ms Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok o konuda eğer başka bir çözüm yolu bulamazsam internette baka baka denerim.